Community voor vrouwen die succesvol vanuit huis een eigen wellness praktijk willen starten


 • check
  Hou jij altijd alle ballen in de lucht thuis en ben jij al jaren de spil waar jouw gezin om draait?
 • check
  Ren je van hot naar her en lig je af en toe flink in spagaat om alles te regelen terwijl je zelf ook nog naar je werk moet?
 • check
  Heb jij ook té weinig tijd voor jezelf en droom je van rust in je hoofd, huis en hart en snak je naar een beetje "me-time"?
 • check
  Heb jij een missie die je wilt verspreiden en/of een passie waar jij helemaal blij van wordt of wil je juist jouw allerdiepste missie leren kennen?
 • check
  Droom jij ervan om vanuit huis jouw eigen wellness praktijk te starten om op die manier werk & privé moeiteloos te kunnen combineren maar weet je niets van marketing en verkopen?
 • check
  Zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het lastig om hulp te vragen omdat je gewend bent alles alleen te doen?
 • check
  Of durf je niet te starten omdat je allerlei obstakels voor je ziet en denk je dat er toch niemand op jou zit te wachten? Omdat er al zoveel vrouwen een eigen wellness praktijk vanuit huis hebben? Heb je last van angsten en belemmerende overtuigingen die jou tegen houden om te gaan doen wat je het liefste zou doen?

..

 • star-o
  Leren hoe je door het vinden van jouw innerlijke missie, jouw mindset kunt ombuigen en belemmerende overtuigingen los kunt laten?
 • star-o
  Leren hoe jij jouw kernwaarden en prachtige kwaliteiten om kan zetten in een krachtige missie voor jouw bedrijf waarmee je anderen kunt helpen?
 • star-o
  Leren hoe je met die persoonlijke missie een krachtige marketingboodschap schrijft waarmee jij jouw ideale klant gaat aantrekken?
 • star-o
  Leren hoe je een stevige basis legt voor een succesvolle start van jouw wellness praktijk?  
 • star-o
  Leren hoe marketing werkt en wat het verschil is met sales? Maar ook van alles over de praktische zaken die bij de start van een eigen bedrijf komen kijken?
 • star-o
  Leren HOE je moet ondernemen zodat jij jouw inkomen vanuit huis kunt gaan opbouwen? Zodat jij jouw eigen droomleven vorm kunt geven en werk & privé moeiteloos kunt gaan combineren?
 • star-o
  Begeleiding bij die start? Van mij maar ook van een groep gelijkgestemde vrouwen?

Ik geloof er in dat vrouwen gelukkig (en financieel onafhankelijk) kunnen zijn als ze een eigen bedrijf vanuit huis hebben en op die manier werk en privé goed kunnen combineren. Zodat ze zich kunnen richten op hun passie en kunnen doen wat ze het allerliefste doen.

Ik heb zelf vernomen hoe lastig het kan zijn om vanuit huis je eigen bedrijf te beginnen. Ondanks dat ik al jarenlange ervaring had als ondernemer met een fysiek bedrijf op locatie. Je kunt wel zeggen dat ik écht ervaringsdeskundige ben. Er is zoveel kennis te vinden dat je niet weet waar je moet beginnen. Of je vindt zoveel interessant dat je volledig dreigt te verdwalen in de online materie. Je hebt geen grip meer op je focus en je bent met 101 dingen tegelijk bezig. Wat is nu belangrijk én wat niet?

Je wilt structuur om van daar uit je activiteiten wellicht uit te gaan breiden. Daarom heb ik speciaal voor jou een online programma ontwikkeld waarin jij alles leert over de start van jouw bedrijf. 

Door je bij de hand te nemen en elke stap samen met jou te doorlopen, begeleid ik jou langs het hele startersproces waarbij je ook focus leert houden én je doel gaat bepalen.  

Omdat ik heel erg geloof in blended learning bied ik je, naast de mogelijkheid om deel te nemen in de community ook extra 1-op-1 live coaching in het VIP traject.

Je legt dus de focus volledig op de start van jouw onderneming maar we beginnen bij de basis. En die basis dat ben jij! We gaan eerst een stevige fundering leggen voordat we gaan bouwen. Vergelijk je bedrijf maar met een huis. Een huis zonder goede fundering stort na verloop van tijd in als een kaartenhuis. Hoe steviger de fundering, hoe langer je huis zal blijven staan. Zo werkt het ook met je bedrijf.

Alles valt of staat met jouw dromen,  jouw wensen, jouw competenties, jouw persoonlijke eigenschappen en jouw mindset. Dus daar beginnen we mee.

En het mooie is; je hoeft het niet alleen te doen! Ik reik jou een helpende hand en samen slaan we een brug over dat grote gapende gat zodat ook jij succesvol kan gaan starten met jouw bedrijf.

 Fleur van de Walle 

  Fleur van de Walle - VA

quote-left

Ik ben nog zoekende naar de exacte invulling voor mijn onderneming. De Online Training van Marijke heeft mij inzichten gegeven en ernorm gemotiveerd om door te pakken. De wekelijkse opdrachten zijn leerzaam en verhelderd om je onderneming goed op poten te zetten. Een echte aanrader ook al ben je nog zoekende. Ik weet nu hoe ik straks een goeie aftrap kan doen van mijn bedrijf. Kan niet wachten tot het zover is!!


 Daniëlle Wieten 

Inspiratierijk

quote-left

Na mijn deelname aan de "Start from the Heart" Masterclass ben ik aan de online training KYB training van Marijke begonnen. De masterclass maakte al veel los en hielp me echt met stappen maken op mijn ontdekkingsreis naar wat het nu precies is wat ik in de wereld wil zetten.

Wil jij dit ook?

Dan nodig ik ook jou van harte uit voor mijn besloten community. 
Je krijgt toegang tot de online training en daarnaast behandel ik iedere week een onderwerp uit de 
training een een FB Live Q&A waarin je mij al je vragen kunt stellen.

Mariëlle de Leeuw

 Oil Vision 

quote-left

Top programma waarbij ik veel waardevolle info krijg en die om kan zetten in acties om mijn onderneming goed te starten! En de persoonlijk ondersteuning van Marijke is top! Even een berichtje om te vragen of alles goed gaat of dat ze je nog ergens bij kan helpen. Ik ben blij dat ik de keuze gemaakt heb om hier aan deel te nemen.

Miranda Endhoven

 Media Bear

quote-left

Ik zie Marijke als mijn coach, iemand die het vak kent. Twijfel ik ergens aan of heb ik een inhoudelijke vraag over bijvoorbeeld systemen of hoe ik iets aan kan pakken, dan stuur ik haar een mail.

De training heeft mij vooral geholpen om er achter te komen hoe ik mijn bedrijf wil positioneren. Heel erg fijn bij de opstart van je onderneming!


Wat ga je allemaal leren?

Module 1: Jouw Persoonlijke Missie

Module 2: Het Merk IK

Module 3: Mindset & Focus

Module 4: Ontdek jouw ideale klant

Module 5: Strategie Bepalen

Module 6: Praktische Zaken

Extra Module: Cijfers zijn leuk! (door Femke Hogema)

Extra Module: Schrijf jouw businessplan

Bonus Modules (alleen voor PLUS en VIP)

Besloten Facebookgroep (alleen voor PLUS en VIP)

Na afloop van deze training...

 • heart
  Heb jij een hele stevige basis gelegd voor jouw bedrijf waar je altijd op kunt terug vallen
 • heart
  Kun jij je volledig bezig houden met jouw passie en jouw missie zonder dat afleiding op de loer ligt
 • heart
  Heb jij een concreet stappenplan gemaakt om naar jouw gewenste doelen toe te werken
 • heart
  Kun jij jouw bedrijf vol zelfvertrouwen inschrijven bij de KvK en aan de slag gaan als zelfstandig ondernemer
 • heart
  Kun jij werk & privé moeiteloos combineren
 • heart
  Werk jij aan financiële onafhankelijkheid
 • heart
  Heb je (weer) vertrouwen in het ondernemerschap en meer rust in je hoofd
 • heart
  Kun je doorgroeien naar de volgende fase van het ondernemerschap


Schrijf je dus nu in voor de training van jouw keuze!

DIY € 67 of 
3 x € 27

 • heart
  6 Modules met stap voor stap uit te voeren opdrachten
 • heart
  Werkbladen + handige tools
 • heart
  1 Jaar toegang tot de online training
 • heart
  Instappen op elk gewenst moment
 • heart
  Extra Module: Schrijf je Sensationele Businessplan
 • heart
  Extra Module: Cijfers zijn leuk

Plus € 397 of 
6 x € 67

 • heart
  6 Modules met stap voor stap uit te voeren opdrachten
 • heart
  Werkbladen + handige tools
 • heart
  Toegang tot de besloten Facebook groep
 • heart
  Regelmatig een FB Live Q&A
 • heart
  Onbeperkt toegang inclusief alle updates
 • heart
  Instappen op elk gewenst moment
 • heart
  Extra Module: Schrijf je Sensationele Businessplan
 • heart
  Extra Module: Cijfers zijn leuk
 • heart
  3 Bonusmodules + werkbladen (Marketing, Website, Zichtbaarheid)

Prijzen zijn exclusief btw. Je hebt geen creditcard nodig maar betaalt gewoon veilig en makkelijk met iDEAL.
Door het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden


Marleen Honcoop

Mind Your Food

quote-left

Ik ben met Marijke in contact gekomen door gratis Masterclass. Deze gratis training gaf me al wat inzichten in wat er allemaal komt kijken bij het opstarten van een eigen praktijk. Omdat ik dit mezelf niet alleen zag doen, heb ik er voor gekozen om ook de betaalde training te gaan volgen. Dit heeft me nog meer inzichten en handvatten gegeven over waar ik in mezelf tegenaan loop en hoe ik hiermee om kan gaan. Maar ook hoe ik mijn praktijk op een goede manier in de wereld kan zetten, zowel naar mijn cliënten, als naar mijzelf toe. Marijke biedt steun bij alle vragen die ik heb, duikt in de Belgische wet- en regelgeving, om mij zo optimaal te kunnen steunen. Ik voel me echt gesteund in deze grote verandering in mijn leven. De training en Marijke geven me de rust om alle in mijn eigen tempo te doen, zodat ik uiteindelijk een bloeiende praktijk ga starten.


Vraag & Antwoord


Waarom zou ik aan jouw programma mee moeten doen?

Hoe weet ik of deze training geschikt is voor mij?

Voor wie is deze training in ieder geval niet geschikt?

Wat krijg jij van mij als je mee doet?

Waarom zou je voor mij als coach kiezen?

Kan ik ook bij jou terecht voor extra begeleiding en coaching?

Hoe lang kan ik over de training doen?

Op hoeveel studiebelasting moet ik rekenen?

Ik ga ook nog op vakantie. Wat nu?

Kan ik ook deelnemen aan de training als ik wel startende ben maar niet online?

Kan ik ook deelnemen aan de training als ik al een poosje gestart ben maar nog wel wat hulp kan gebruiken?

Ik vind zo'n online training eigenlijk best wel een grote investering. Krijg ik daar nog iets van terug?

Ik zou heel graag mee willen doen maar ik kan het niet betalen.

Krijg ik ook garantie op de training?

Hoe weet ik welke variant ik moet kiezen?


Meld je nu aan voor dit ijzersterke programma!

Prijzen zijn exclusief btw. Je hebt geen creditcard nodig maar betaalt gewoon veilig en makkelijk met iDEAL
Door het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden


Heb je toch nog vragen?

Stuur me een mailtje met de button hieronder of stel je vraag direct via de chat rechtsonder. Als ik offline ben, kun je ook daar een bericht voor me achter laten.


Powered by WishList Member - Membership Software